tiistai 1. tammikuuta 2013

48 päivää

Koska meillä remppa-asiat on taas hetken taka-alalla, niin ajattelin kirjoitella hieman alkuvuoden toisesta projektistani. Laitoin nimittäin ennen uutta vuotta facebookiini statuspäivityksen, jossa lupasin olla syömättä herkkuja niin monta päivää, kun kommentistani tykätään. Tykkäyksiä tuli 48, joten täällä herkkulakkoillaan 17.2 asti, ja toivottavasti tältä ajalta jää jotain pysyvämpääkin vaikutusta.

Viime aikoina on tullut kyllä jätettyä lenkkeilyt ja muu liikunta niin minimiin kuin vaan olla ja voi. Olen ollut liian paljon töissä. Nyt voisi tänä vuonna hieman priorisoida aikaa myös omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Ja ihan hyvä alku; päivä ilman herkkuja ja kävin jopa pitkästä aikaa lenkillä tänään! Ei huono aloitus. Iltapalaksi vetäisin Oriflamen Wellness shaken suklaanmakuisena - joo tämä ei todellakaan ole herkkua koska mielestäni maistuu aika pahalle. Katsotaan jos saisin tuollakin vähän tuloksia aikaan.

Eli uusi vuosi ja uudet kujeet. Tässä vielä tämän päiväisen ulkoilun tuotos: pihaamme vartioiva lumiukko :)Vielä 47 päivää edessä ;)

2 kommenttia:

  1. Ma olin lapsena pitkiakin aikoja karkkilakossa (rahapalkinto, saastin rahaa johonkin isompaan hankintaan), mutta silloinkin oli sallittua syoda muita herkkuja. Herkun maaritelma on aika yksilollinen, mutta en varmasti pystyisi ihan totaalikieltaytymiseen. Mulle sopii paremminkin sellainen lauantaiherkuttelu ja maaran rajoittaminen. Tsemppia!

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Minä olen myös ennen pystynyt rajoittamaan, mutta nyt jotenkin lipsunut ihan käsistä herkuttelu... Se alkoi äitiyslomalla, tyhjentelin kaikki kaapit vierasvaroista jne... Nyt on vaan pakko ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni ja ryhdistäytyä. Päivitänpä tässä samalla vähän uutisia tuonne blogin puolelle :)

    VastaaPoista