lauantai 5. tammikuuta 2013

Hieno alku

Nyt on neljä kokonaista päivää herkkulakkoa takana, ja voin sanoa että kolmas päivä oli ihan tuskaa! Teki kaikenmaailman herkkuja mieli, mutta nyt taas tuntuu että pahin on ohitettu. Olen iltaisin nauttinut Oriflamen Wellness shakea suklaanmakuisena, joten kai se pikkuisen on vienyt herkkuhimoa pois. Työpäivät tahtoo olla pahimpia, siellä olen "houkutusten" äärellä kun kaupat ja muut on niin lähellä. En silti ole sortunut, eilenkin kaupasta kannoin vain klementiinejä :) Painoa on lähtenyt -1,6kg, mutta suurin osa varmasti nesteitä. Silti, tuollainen lukema kannustaa jatkamaan!

Me tilattiin kotiin sellainen kotikuntosali... Aikaisempaan kotiin sellaista ei olisi saatu - tai no, se olisi vienyt yhden kokonaisen huoneen. Meillä on nyt tuolla kellarikerroksessa sellainen vähän hölmö käytävä, joka nyt on ollut vain rojun säilytystilana ja pyykkejä siellä välillä kuivattu. Siellä on pölyttymässä yksi soutulaite, josta minä en aikoinaan ole innostunut lainkaan, kun selkäni ei siitä välittänyt. Mies sillä niin harvakseltaan soutelee, joten päätettiin se nyt sitten myydä pois alta. Tämän "kotikuntosalin" pitäisi saapua mahdollisesti jo ensi viikolla ja mahtuu juuri korkeudestaan pohjakerrokseen. Uskon, että sillä tulee tehtyä paremmin kuin soutulaitteella, koska se on paljon monipuolisempi. Lenkkeilyäkin pitää lisätä, tahtoo vaan kelit olla turhan liukkaat. Kyllä tämä tästä, vielä reilu 40 päivää jäljellä ;)


Tämä kotiutuu meille :)


2 kommenttia:

  1. Hienosti on herkuttomuus alkanu!
    Mä kävin laitattamassa lenkkareihin suutarilla nastat. Voin suositella! Nastat maksoi kiinni laitettuna 1,5€/kpl, ja mä otin niitä 5 kumpaankin kenkään. Lumessa ne ei tietenkään estä lipsumista, mutta jääliukkaalla huomaa eron. Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. hmm...nyt kai nolona pitänee tunnustaa että en millänsäkkään saa päähäni että mistä me tunnetaan, niin tutun näköinen olet...pistäkkös mulle vaikka sähöpostia niin jatketaan juttuja... halikam(miukelimaukeli)gmail.com

    VastaaPoista